طرز تهیه شله زرد مخصوص افطار
مقدماتی سطح ترفندشله زرد از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانیه که معمولا در ماه مبارک رمضان و مناسبت های مذهبی بیشتر طبخ میشه.با آموزش تصویری پخت شله زرد با ما همراه باشید:
مواد لازم :
برنج 1 كیلوگرم
شكر 2 كیلوگرم
روغن ذوب شده 1 پیمانه
زعفران ساییده شده 1.5 مثقال
گلاب 1 پیمانه
خلال بادام 150 گرم
خلال پسته 50 گرم
دارچین برای تزیین 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
برنج را پیمانه میكنیم و میشوییم و 6 تا 7 برابر آن ٬ آب در نظر میگیریم(مقدار آب شله زرد به نوع برنج مربوط میشود چون بعضی برنجها برای پختن به آب بیشتر نیاز دارند و بعضی كمتر) آب را روی برنج ریخته و میگذاریم روی آتش تا جوش بیاید و مرتبآ كف روی آب را جمع اوری میكنیم.
وقتی مغز برنج نرم شد شكر را اضافه كرده و بهم میزنیم تا شله زرد كاملا جا بیفتد.در صورتیكه كه سفت شده بود یك تا دو پیمانه آب ولرم اضافه میكنیم تا به قوام مورد نظر برسد.بعد زعفران را در آب جوش حل مینماییم و داخل شله زرد میریزیم.سپس روغن را داغ و صاف كرده به شله زرد اضافه میكنیم. كمی از بادام را برای تزیین كنار گذاشته و بقیه بادامها را شسته و داخل شله زرد میریزیم و گلاب را نیز اضافه میكنیم و شله زرد را بهم میزنیم تا مواد خوب با هم مخلوط شوند.
درب ظرف را میبندیم و اگر بخواهیم شله زرد كاملا جابیفتد آنرا بمدت نیم ساعت در كف فر با حرارت ملایم قرار میدهیم.پس از این مدت ظرف را خارج كرده خوب بهم میزنیم و در ظرف میكشیم و روی آنرا با دارچین و خلال پسته و بادام تزیین میكنیم.
منبع : یه ترفند
0 نظر دوستان در رابطه با ترفند
لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!
نظری ثبت نشده است!