0 0

طرز تهیه دسر مقوی پاناکوتا خرما

دسرها اعظم لر 1396/03/27 1242 بازدید
متوسط سطح ترفند

پاناکوتا از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است . پاناکوتای خرمایی با شیرینی طبیعی خرما میتواند جایگزین دسرهای پر از شکر شود.

مواد لازم :

خرما : 10 عدد

شیر : 1/2 لیوان

خامه صبحانه : 1 پاکت

پودر ژلاتین : 3 ق چایخوری

پودر کاکائو : 1 ق غذاخوری

وانیل : 1/2 ق چایخوری

آب : 4 ق غذاخوری


طرز تهیه :

هسته خرما ها را گرفته ، پوست آنها را جدا کنید و با شیر داخل میکسر بریزید تا مخلوط شوند.

ژلاتین را به روش بن ماری حل کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود.

خامه  را هم به صورت بن ماری گرم میکنیم ، بعد ژلاتین حل شده را به خامه اضافه  کرده و به همراه وانیل و پودر کاکائو با شیر و خرما مخلوط میکنیم و در ظرف  مورد نظر ریخته و 3 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملا بسته شود.

نکته :

برای پوست کندن خرما آن را درون ظرفی ریخته ، آبجوش روی آن میریزیم و سریع پوست میکنیم.



منبع : یه ترفند

UserPicture

اعظم لر کاربر عادی

19 ترفــند 0 امتیـاز

0 نظر دوستان در رابطه با ترفند

نظری ثبت نشده است!

ارسال نظر

لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!

پاناکوتا طرز تهیه پاناکوتا خرما پاناکوتای خرمایی

ورود به حساب کاربری

بازیابی پسورد

هنوز حساب کاربری ندارید ؟ همین حالا عضو یه ترفند شوید

ساخت حساب کاربری

بازیابی پسورد

حساب کاربری دارید ؟ همین حالا وارد حساب شوید

بازیابی پسورد

عضویت

حساب کاربری دارید ؟ همین حالا وارد حساب شوید