طرز تهیه دسر مقوی پاناکوتا خرما
متوسط سطح ترفندپاناکوتا از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است . پاناکوتای خرمایی با شیرینی طبیعی خرما میتواند جایگزین دسرهای پر از شکر شود.
مواد لازم :
خرما : 10 عدد
شیر : 1/2 لیوان
خامه صبحانه : 1 پاکت
پودر ژلاتین : 3 ق چایخوری
پودر کاکائو : 1 ق غذاخوری
وانیل : 1/2 ق چایخوری
آب : 4 ق غذاخوری
طرز تهیه :
هسته خرما ها را گرفته ، پوست آنها را جدا کنید و با شیر داخل میکسر بریزید تا مخلوط شوند.
ژلاتین را به روش بن ماری حل کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود.
خامه را هم به صورت بن ماری گرم میکنیم ، بعد ژلاتین حل شده را به خامه اضافه کرده و به همراه وانیل و پودر کاکائو با شیر و خرما مخلوط میکنیم و در ظرف مورد نظر ریخته و 3 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملا بسته شود.
نکته :
برای پوست کندن خرما آن را درون ظرفی ریخته ، آبجوش روی آن میریزیم و سریع پوست میکنیم.
منبع : یه ترفند
0 نظر دوستان در رابطه با ترفند
لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!
نظری ثبت نشده است!