دستور پخت کیک شکلاتی
مقدماتی سطح ترفندکیک شکلاتی از کیک های محبوب و پرطرفدار است که میتوانید به عنوان میان وعده و عصرانه میل بفرمایید پس بریم سراغ آموزش خوشمزه ترین کیک شکلاتی
مواد لازم :
شکر : یک لیوان (250گرم)
تخممرغ : 6 عدد
شیر : 125 گرم یا نصف لیوان
آرد : 2/5 لیوان
نمک : یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری
روغن : 7 قاشق سوپخوری یا 150 گرم
گردوی خرد شده : نصف فنجان
کشمش پلویی یا شکلات چیپسی : نصف فنجان رنده
پوست پرتقال : یک قاشق مرباخوری
پودر کاکائو یا نسکافه : به میزان دلخواه
طرز تهیه :
سفیده و زرده تخممرغها را از هم جدا کنید و در دو ظرف جداگانه بگذارید.
نصف لیوان شکر را با سفیدهها مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا سفت شود و در صورت برگرداندن ظرف از آن نریزد.
سفیدههای آماده شده را کنار بگذارید.
نصف لیوان شکر باقی مانده را با روغن مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا نرم شود، سپس زردههای تخممرغ را کمکم به آن اضافه کنید تا تمام شود.
برای اینکه بوی تخممرغها از بین برود وانیل را اضافه کنید و مقدار کمی هم نمک بیفزایید. این کار باعث تشدید شیرینی کیک میشود.
مواد را هم بزنید تا به صورت کرم در بیاید.
دو قاشق از شیر را اضافه کنید و سپس همزن را خاموش کنید.
باقی مانده شیر را اضافه کنید و بقیه را با قاشق مخلوط کنید. سفیده را به این مواد اضافه کنید و آرامآرام مخلوط کنید.آرد را با بکینگپودر مخلوط کنید و در چند مرحله به مواد اضافه کنید.
در صورت رقیق بودن مواد میتوانید کمی به آن آرد اضافه کنید.
شما میتوانید از دو عدد قالب کیک استفاده کنید و مواد را داخل آن بریزید. برای این منظور قالبها را چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید. مواد را داخل قالب بریزید و کشمش را همراه با گردو و شکلات چیپسی روی مواد بریزید. یکی دیگر از قالبها را هم با مواد کیک که با پودر کاکائو یا نسکافه مخلوط کردهاید پر کنید. فر را از قبل روشن کنید و روی 350 درجه فانهایت یا 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
کیک را مدت 45 دقیقه در فر بگذارید. برای اطمینان از پخت کیک از یک خلال دندان یا نوک چاقو استفاده کنید و آن را داخل کیک فرو ببرید. اگر مواد کیک به خلال یا چاقو نچسبید کیک شما آماده است.
نکات:
1- هیچگاه اوایل پخت کیکهایی که در آنها بکینگ پودر به کار رفته است در فر را باز نکنید، چرا که پف کیک از بین میرود.
2- کم به هم زدن شکر و روغن و زرده تخم مرغ باعث زبری کیک می شود.
3- بهم زدن بیش از حد آرد و الک نکردن آن باعث میشود که کیک پف نکند.
4- اگر کیک خوب پخته نشود حالت آبدار و خام به خود می گیرد و داخل آن پوک نمیشود.
منبع : سیمرغ
0 نظر دوستان در رابطه با ترفند
لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!
نظری ثبت نشده است!