طرز پخت کباب ترکی خوشمزه در منزل
متوسط سطح ترفندکباب ترکی نوعی کباب است که با بریدن گوشتی که در دور آتش به حالت عمودی در حال گشتن است بدست می آید.
مواد اولیه :
گوشت فیله گوساله : 2 تکه
گوشت فیله مرغ : 5 عدد
پیاز : 1 عدد
فلفل دلمه : 1 عدد
قارچ : 300 گرم
سیر : 3 عدد
نمک و فلفل :به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
طرز تهیه :
در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیاز و سیر را خرد کرده و سرخ کنید .
گوشت مرغ و گوساله را به ورقه های نازک برش بزنید و با حرارت زیاد گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کنید .
فلفل دلمه و قارچ را خرد کنید و به گوشت اضافه کنید .
همه مواد را باهم مخلوط کرده و نمک و فلفل به آن بزنید.
در ظرف را بگذارید و آن را از روی حرارت بردارید تا مواد نرم و طعم دار شوند .
غذا را در ظرف مورد نظر کشیده و با سبزیجات و زیتون تزیین کنید .
منبع : یه ترفند
0 نظر دوستان در رابطه با ترفند
لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!
نظری ثبت نشده است!