0 0

طرز پخت کباب ترکی خوشمزه در منزل

غذاهای سنتی اعظم لر 1396/04/04 1294 بازدید
متوسط سطح ترفند

کباب ترکی نوعی کباب است که با بریدن گوشتی که در دور آتش به حالت عمودی در حال گشتن است بدست می آید.

مواد اولیه :

گوشت فیله گوساله : 2 تکه

گوشت فیله مرغ : 5 عدد

پیاز : 1 عدد

فلفل دلمه : 1 عدد

قارچ : 300 گرم

سیر : 3 عدد

نمک و فلفل :به میزان لازم

روغن : به میزان لازم


طرز تهیه :

در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیاز و سیر را خرد کرده و سرخ کنید .

گوشت مرغ و گوساله را به ورقه های نازک برش بزنید و با حرارت زیاد گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کنید .

فلفل دلمه و قارچ را خرد کنید و به گوشت اضافه کنید .

همه مواد را باهم مخلوط کرده و نمک و فلفل به آن بزنید.

در ظرف را بگذارید و آن را از روی حرارت بردارید تا مواد نرم و طعم دار شوند .

غذا را در ظرف مورد نظر کشیده و با سبزیجات و زیتون تزیین کنید .




منبع : یه ترفند

UserPicture

اعظم لر کاربر عادی

19 ترفــند 0 امتیـاز

0 نظر دوستان در رابطه با ترفند

نظری ثبت نشده است!

ارسال نظر

لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!

کباب طرز تهیه کباب ترکی کباب ترکی