طرز تهیه کیک یزدی
مقدماتی سطح ترفندکیک یزدی نوعی شیرینی بومی یزد است که بیشتر برای پذیرایی در مراسم های مذهبی از آن استفاده میکنند.
مواد لازم برای تهیه کیک :
آرد : 300 گرم
تخم مرغ : 3 عدد
شکر : 200 گرم
ماست : 175 گرم
روغن مایع : 175 گرم
بکینگ پودر : 1 ق چایخوری
هل ساییده : 1 ق چایخوری
طرز تهیه :
شکر ، تخم مرغ ، ماست و روغن مایع را در کاسه ای با همزن دستی مخلوط کنید(حدود 5 دقیقه).
در ظرف دیگری بکینگ پودر را با آرد و هل مخلوط میکنیم سپس بتدریج به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.
کاغذهای مخصوص را داخل قالب های فلزی کیک یزدی می گذاریم.
از مواد داخل قالب ها را تا نیمه پر میکنیم. سپس قاشق یا چنگال را در روغن مایع زده و در وسط کیک ها فرو میکنیم . قالب را در طبقه وسط و در دمای 220 درجه در فر قرار دهید ، وقتی کاملا گنبدی شدن دما را کم کنید تا روی کیک ها طلایی شود. (مدت زمان پخت کیک حدودا 30 دقیقه است)
منبع : یه ترفند
0 نظر دوستان در رابطه با ترفند
لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!
نظری ثبت نشده است!