طرز تهیه فرنی پسته
مقدماتی سطح ترفندانواع فرنی ها گزینه های مناسبی برای سحری و افطاری در ماه رمضان هستن. بخاطر مواد تشکیل دهنده برای روزه دارها خیلی مناسبه و خیلی سریع هم آماده میشه.
مواد لازم :
آرد برنج : یک ق غذاخوری
آرد گندم : نصف ق غذاخوری
نشاسته ذرت : یک ق غذاخوری
شیر : یک و نیم لیوان
شکر : دو ق غذاخوری
پودر پسته : یک ق غذاخوری
گلاب : چهار ق غذاخوری
خامه : دو ق غذاخوری
طرز تهیه :
آردها و نشاسته و شکر را مخلوط کرده ، شیر سرد را اضافه میکنیم . وقتی خوب ترکیب شدند پودر پسته را اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم.
روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم می زنیم .
در آخر گلاب را اضافه کرده و هم می زنیم تا از داغی اولیه بیفتد ، سپس خامه را که حتما در دمای محیط هست اضافه میکنیم. در ظرف سرو ریخته و به دلخواه تزیین میکنیم.
منبع : یه ترفند
0 نظر دوستان در رابطه با ترفند
لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!
نظری ثبت نشده است!