طرز درست کردن کیک رنگین کمان
متوسط سطح ترفندکیک رنگین کمان یک کیک ساده و رنگارنگ است که بدون هیچ تزیین خاصی شما را هیجان زده میکند.
مواد لازم :
آرد : 3 لیوان
شکر : 2 لیوان
شیر : 1 لیوان
تخم مرغ : 4 عدد
کره : 230 گرم
وانیل : 1 ق چایخوری
بکینگ پودر : 4 ق چایخوری
نمک : 1/2 ق چایخوری
خامه صبحانه زده شده : 3 پاکت
رنگهای خوراکی : به مقدار لازم
طرز تهیه :
سفیده های تخم مرغ را از زرده جدا کرده و با همزن دستی یا برقی به سرعت سفیده ها را بزنید تا حالت خامه فرم گرفته بگیرند ، زرده ها را به سفیده اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
آرد ، بکینگ پودر ، وانیل و نمک را مخلوط کرده و الک کنید و آن را کم کم به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی مخلوط کنید.
شیر و شکر را به خوبی مخلوط کرده و به مواد کیک اضافه کنید. کره یا روغن آب شده را نیز اضافه کنید.
مایه کیک را داخل 6 تا ظرف بریزید و از رنگ غذا مایع یا ژله ای استفاده کنید. میتوانید از رنگ های قرمز،نارنجی ، زرد، سبز، آبی و بنفش استفاده کنید.
قالب کیک را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید.
میتوانید یک لایه را قرمز و نارنجی و زرد درست کنید و لایه بعدی را سبز و آبی و بنفش و یا 6 رنگ را تو هر لایه استفاده کنید. اول مایه قرمز را بریزید بعد مایه نارنجی و بعد زرد را به نارنجی اضافه کنید ، برای 3 رنگ باقیمانده هم همینکار را انجام دهید و به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت آن را داخل فر با حرارت 170 درجه بگذارید.
بعد از پخت با خامه زده شده تزیین کنید.
منبع : یه ترفند
0 نظر دوستان در رابطه با ترفند
لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!
نظری ثبت نشده است!