0 0

طرز درست کردن کیک رنگین کمان

دسرها اعظم لر 1396/03/31 1423 بازدید
متوسط سطح ترفند

کیک رنگین کمان یک کیک ساده و رنگارنگ است که بدون هیچ تزیین خاصی شما را هیجان زده میکند.

مواد لازم :

آرد : 3 لیوان

شکر : 2 لیوان

شیر : 1 لیوان

تخم مرغ : 4 عدد

کره : 230 گرم

وانیل : 1 ق چایخوری

بکینگ پودر : 4 ق چایخوری

نمک : 1/2 ق چایخوری

خامه صبحانه زده شده : 3 پاکت

رنگهای خوراکی : به مقدار لازم

طرز تهیه :

سفیده های تخم مرغ را از زرده جدا کرده و با همزن دستی یا برقی به سرعت سفیده ها را بزنید تا حالت خامه فرم گرفته بگیرند ، زرده ها را به سفیده اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

آرد ، بکینگ پودر ، وانیل و نمک را مخلوط کرده و الک کنید و آن را کم کم به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی مخلوط کنید.

شیر و شکر را به خوبی مخلوط کرده و به مواد کیک اضافه کنید. کره یا روغن آب شده را نیز اضافه کنید.

مایه کیک را داخل 6 تا ظرف بریزید و از رنگ غذا مایع یا ژله ای استفاده کنید. میتوانید از رنگ های قرمز،نارنجی ، زرد، سبز، آبی و بنفش استفاده کنید.

قالب کیک را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید.

میتوانید یک لایه را قرمز و نارنجی و زرد درست کنید و لایه بعدی را سبز و آبی و بنفش و یا 6 رنگ را تو هر لایه استفاده کنید. اول مایه قرمز را بریزید بعد مایه نارنجی و بعد زرد را به نارنجی اضافه کنید ، برای 3 رنگ باقیمانده هم همینکار را انجام دهید و به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت آن را داخل فر با حرارت 170 درجه بگذارید.

بعد از پخت با خامه زده شده تزیین کنید.





منبع : یه ترفند

UserPicture

اعظم لر کاربر عادی

19 ترفــند 0 امتیـاز

0 نظر دوستان در رابطه با ترفند

نظری ثبت نشده است!

ارسال نظر

لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!

کیک رنگین کمان کیک طرز تهیه کیک رنگین کمان