طرز تهیه کیک گوشت فوق العاده خوشمزه
متوسط سطح ترفندکیک گوشت نوعی غذای ساده و خوش طعم است که به آسانی طبخ می شود.برای تهیه کیک گوشت به مواد خاص و عجیبی نیاز ندارید و با ساده ترین مواد موجود در منزل می توانید یک غذای متفاوت و شیک تهیه کنید.در این بخش طرز پخت کیک گوشت را در اختیار شما قرار داده ایم
مواد لازم:
مواد لازم برای تهیه خمیر:
- آرد ۲/۵ پیمانه
- تخم مرغ ۴ عدد
- ماست ۱ پیمانه
- روغن مایه ۳/۴ پیمانه
- بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای مخلوط میانی کیک گوشت:
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
- فلفل دلمه ای ۲ عدد
- قارچ به میزان دلخواه
- پیاز ۱ عدد درشت
- رب گوجه فرنگی به میزان لازم
- نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
- پنیر پیتزا به میزان دلخواه
طرز تهیه خمیر:
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با همزن خوب هم بزنید و روغن و نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.
بعد از ۵ دقیقه ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید.آرد را الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید.
طرز تهیه مواد میانی کیک گوشت:
پیازها را نگینی خرد کنید و با کمی روغن مایع و زردچوبه تفت دهید، سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید ، آب گوشت که گرفته شد رب گوجه و نمک و فلفل را اضافه کنید و در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای های نگینی خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا مواد کمی پخته شوند و آب مواد به طور کامل بخار شود.
(مواد میانی موجود در کیک گوشت همان مواد ماکارونی است فقط باید دقت کنید که آب این مواد به طور کامل تبخیر شود اگر مواد موجود در کیک گوشت آبدار باشد کیک گوشت شما حالت خمیری شکلی به خودش می گیرد.)
داخل ظرف مورد نظر را کاغذ روغنی می گذاریم و دیواره های ظرف را هم چرب می کنیم
نیمی از خمیر کیک را داخل ظرف می ریزیم و بعد مواد میانی کیک را اضافه می کنیم و روی ان را پنیر پیتزا میریزیم
نصف دیگر خمیر کیک را اضافه می کنیم و روی ان را هم پنیر پیتزا می ریزیم و داخل فر که از قبل روشن کرده ایم و گرم شده است قرار می دهیم.
مدت زمان لازم برای پخت این کیک ۴۰ تا ۴۵ دقیقه و درجه حرارت فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد می باشد.
در آخر می توانید گریل را به مدت ۵ دقیقه روشن کنید تا خمیر روی کیک طلایی شود.
منبع : یه ترفند
0 نظر دوستان در رابطه با ترفند
لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!
نظری ثبت نشده است!