بهترین روش پخت دلمه برگ مو
متوسط سطح ترفنددلمه برگ مو از پیش غذا ها یا غذاهای مرسوم ما ایرانی هاست طرز تهیه این دلمه خوشمزه رو براتون قرار میدیم
مواد لازم برای تهیه دلمه :
برگ مو : 50 عدد
برنج : پیمانه
گوشت چرخ شده : 300 گرم
سبزی دلمه (ترخون-مرزه-جعفری-تره) : از هر کدام 50 گرم
پیاز : 1 عدد بزرگ
لپه : 1/3 پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم
مواد لازم برای چاشنی دلمه :
سرکه : 2 قاشق غذا خوری
شکر : 2 قاشق غذا خوری
آب : 1 پیمانه
طرز تهیه :
باید لپه و برنج رو از قبل خیس شده باشد . پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن به همراه زرد چوبه تفت دهید کمی که سبک شد گوشت را اضافه کرده و تفت داده تا آب آن کشیده شود سپس سبزی و نمک و فلفل را اضافه کنید
لپه را که از قبل پخته اید به مواد ، به همراه برنج آبکش شده بیفزایید.مواد آمادست.
اگر برگهایی که استفاده میکنین تازه هست باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشه تا نرم بشه و موقع پیچیدن نشکنه برگها رو که آماده کردین، پهن کنین و مواد رو داخلش بریزین و بپیچیدش.
کف قابلمه رو چند تا برگ مو پهن کنید که دلمه ها نسوزه.
طرز تهیه چاشنی :
مواد را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشتم وقتی جوش اومد، اون رو روی دلمه ها ریختم.
یک بشقاب هم روی دلمه ها میذاریم که موقع پخت از هم باز نشوند. بعد هم در قابلمه رو گذاشته و روی حرارت میذاریم. با حرارت متوسط رو به کم، برای حدود یک ساعت میپزه. البته این زمان بستگی به اندازه قابلمه و مقدار دلمه ها هم داره.
نوش جان.
منبع : یه ترفند
0 نظر دوستان در رابطه با ترفند
لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!
نظری ثبت نشده است!