آموزش ساخت آش رشته
متوسط سطح ترفندآش رشته یکی از پرطرفدار ترین غذاهای ایرانی هست که در ایران طرفدار زیادی دارد . در این آموزش سعی بر این داریم جدید ترین روس ساخت آش رشته را به شما یاد دهیم .
مواد لازم :
رشته (آشی) 400 گرم
سبزی آش 1 کیلوگرم
نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی ) 450 گرم
نعنا خشک 4 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 4 عدد
کشک ساییده غلیظ 2 فنجان
آرد 2 قاشق غذا خوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
1- بهتره لوبیا ها و نخود رو چند ساعت قبل یا از شب قبل خیس کنیم و در یخچال بگذاریم. البته عدس رو نه. چون همین جوری هم نیم ساعته له می شه.
2- کسانی که مشکل معده دارند، باید در طول زمانی که حبوبات داره خیس می خوره، دو سه بار آبش رو عوض کنند . این کار باعث می شه که باد این مواد گرفته بشه و معده کمتر با مشکل مواجه بشه. همچنین حبوبات زودتر می پزند.
3- حبوبات رو به جز عدس بار می ذاریم. خوب که پختند، عدس رو هم اضافه می کنیم.
4- در عین حال که مواد در حال پخت هستند، سیر داغ و پیازداغ رو آماده می کنیم. ( سیر و پیاز و جداگانه خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و به آنها زردچوبه اضافه می کنیم که خوشرنگ بشه.)
5- مقداری از سیرداغ و پیازداغ رو درحال پخت به مواد اضافه می کنیم ، بقیه رو برای تزئین روش نگه می داریم. سپس سبزی آش رو که شسته و خرده کرده ایم رو اضافه می کنیم.
6- ده دقیقه مونده به اینکه قابلمه رو از روی گاز بردارید، رشته رو هم اضافه کنید. آش حاضره. حالا اونو توی کاسه بکشید و صبر کنید کمی از داغی بیفته. سپس کشک رو روش بریزید. اگه خیلی داغ باشه و کشک رو بریزید، کشک روش وای نمیسه (!) و داخل آش فرو می ره.
7- پیاز سرخ کرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین کنید.
منبع : یه ترفند
0 نظر دوستان در رابطه با ترفند
لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!
نظری ثبت نشده است!