آشنایی با روش تهیه دلمه کلم برگ
متوسط سطح ترفنددلمه انواع مختلفی دارد. دلمه کلم از پیش غذاهای مجلسی و خوشمزه سفره های مهمانی است.
مواد اولیه :
کلم بزرگ : 1 عدد
گوشت : 200 گرم
پیاز : 1 عدد
برنج : نصف پیمانه
رب : 2 قاشق
سبزی دلمه : 1 لیوان
فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
مواد لازم برای چاشنی :
کره : 50 گرم
رب : 2 قاشق
آب : 1 لیوان
سکنجبین : 3 قاشق
آبغوره : 2 قاشق
طرز تهیه :
پیاز را خرد کنید و با گوشت تفت دهید و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید. بعد برنج را بریزید و رب را به همراه نصف لیوان آب اضافه کنید و تفت دهید تا سس غلیظی درست شود.
در ظرف را بگذارید تا آب به خورد مواد بره چند دقیقه صبر کنید بعد از روی حرارت بردارید و سبزی دلمه را اضافه کنید.
کلم را برگ برگ کنید و درون آب جوش بریزید تا کمی نرم شود. دلمه ها را بپیچید و درون قابلمه منظم و فشرده بچینید و چاشنی را ( مقداری کره را با رب تفت دهید و آب و سکنجبین و آبغوره را بهش اضافه کنید) روی دلمه ها بریزید و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم حدود 2 ساعت بپزه.
منبع : یه ترفند
0 نظر دوستان در رابطه با ترفند
لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!
نظری ثبت نشده است!