0 0

دستور تهیه کرم نارگیلی

دسرها اعظم لر 1396/04/07 1325 بازدید
متوسط سطح ترفند

کرم نارگیل یک دسر خوشمزه و مقویه. درست کردن این کرم کار فوق العاده ساده ایه.

مواد لازم :

خامه فرم گرفته : 150 گرم

پنیر خامه ای : 200 گرم

زرده تخم مرغ : 3 عدد

پودر نارگیل : 1/2 لیوان

شکر : 75 گرم

ژلاتین : 3 ق غذاخوری

شیر نارگیل : 125 میلی لیتر

طرز تهیه :

زرده های تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده و با همزن هم می زنیم تا پف کند .

سپس شیر نارگیل را به زرده ها اضافه می کنیم و همه را در ظرف ریخته و روی حرارت قرار می دهیم و هم می زنیم تا جوش بیاید و زرده ها بپزند .

نارگیل را به مخلوط اضافه کرده و ظرف را کنار می گذاریم تا خنک شود.

پنیر خامه ای و خامه را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم تا یکدست  شود.

پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد بن ماری کرده و وقتی که کاملا حل شد با همه مواد مخلوط کرده و هم میزنیم تا یکدست شود.

داخل ظرف مورد نظر ریخته و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد.



منبع : یه ترفند

UserPicture

اعظم لر کاربر عادی

19 ترفــند 0 امتیـاز

0 نظر دوستان در رابطه با ترفند

نظری ثبت نشده است!

ارسال نظر

لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!

طرز تهیه کرم نارگیلی کرم نارگیل