دستور تهیه کرم نارگیلی
متوسط سطح ترفندکرم نارگیل یک دسر خوشمزه و مقویه. درست کردن این کرم کار فوق العاده ساده ایه.
مواد لازم :
خامه فرم گرفته : 150 گرم
پنیر خامه ای : 200 گرم
زرده تخم مرغ : 3 عدد
پودر نارگیل : 1/2 لیوان
شکر : 75 گرم
ژلاتین : 3 ق غذاخوری
شیر نارگیل : 125 میلی لیتر
طرز تهیه :
زرده های تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده و با همزن هم می زنیم تا پف کند .
سپس شیر نارگیل را به زرده ها اضافه می کنیم و همه را در ظرف ریخته و روی حرارت قرار می دهیم و هم می زنیم تا جوش بیاید و زرده ها بپزند .
نارگیل را به مخلوط اضافه کرده و ظرف را کنار می گذاریم تا خنک شود.
پنیر خامه ای و خامه را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم تا یکدست شود.
پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد بن ماری کرده و وقتی که کاملا حل شد با همه مواد مخلوط کرده و هم میزنیم تا یکدست شود.
داخل ظرف مورد نظر ریخته و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد.
منبع : یه ترفند
0 نظر دوستان در رابطه با ترفند
لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!
نظری ثبت نشده است!