0 0

ترفندی برای پختن بهتر ماهی

غذاهای سنتی مهدی محمدی 1396/03/05 559 بازدید
ابتدایی سطح ترفند

برای پختن و مغز پخت شدن بهتر ماهی، امروز به شما ترفندی را آموزش میدهیم تا بتوانید از آن در آشپزی خود استفاده کنید

آیا تا به حال برای شما پیش آمده است که  وقت زیاد برای پختن ماهی صرف کنید و همچنین سس های مختلف و متنوعی را برای پختن ماهی آماده کنید اما غذایی که میپزید مزه و طعم دلپذیری نداشته باشد؟

ما امروز به شما ترفندی را آموزش میدهیم تا ماهی خوش طعم و مغز پختی درست کنید.


در ابتدا ماهی را در سس دلخواه خود ورز دهید و چند دقیقه بگذارید در سس بماند.

سپس ماهی را در تکه های دلخواه خود آماده کنید.

ماهی را بر روی ظرف توری شکل بگذارید و سپس آن را داخل تابه ای قرار دهید.

داخل تابه یک کاسه آب قرار دهید و سپس در تابه را بگذارید و زیر تابه را روشن کنید.





چند دقیقه فرصت دهید تا ماهی بخار پز شود.

بعد از اینکه از بخار پز شدن ماهی اطمینان حاصل کردید حالا نوبت آن رسیده است تا مجددا ماهی را به سس دلخواه خود آغشته کرده و در تابه ی دیگری سرخ کنید.



حالا ماهی شما آماده است. کاملا مغز پخت و خوشمزه.

نوش جانتان.

منبع : یه ترفند

مهدی محمدی

مهدی محمدی کاربر عادی

23 ترفــند 10 امتیـاز

0 نظر دوستان در رابطه با ترفند

نظری ثبت نشده است!

ارسال نظر

لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!

ترفند مغز پخت درست کردن ماهی

ورود به حساب کاربری

بازیابی پسورد

هنوز حساب کاربری ندارید ؟ همین حالا عضو یه ترفند شوید

ساخت حساب کاربری

بازیابی پسورد

حساب کاربری دارید ؟ همین حالا وارد حساب شوید

بازیابی پسورد

عضویت

حساب کاربری دارید ؟ همین حالا وارد حساب شوید