0 0

آموزش کامل تهیه لازانیای گوشت

غذاهای مدرن اعظم لر 1396/03/09 324 بازدید
متوسط سطح ترفند

لازانیا نوعی غذای ایتالیایی است که از لایه‌های سه گانه پاستا ورقه‌ای، سس مخصوص، و پنیر پیتزا درست شده است. لازانیا انواع مختلفی دارد و معمولاً در فر درست می‌شود.

مواد لازم برای لازانیای گوشت :

گوشت چرخ کرده : 300 گرم

فلفل دلمه ای : 1 عدد

پیاز خرد شده : 1 عدد

روغن : 2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری

آویشن : 1 قاشق مربا خوری

پنیر پیتزا : 500 گرم

نمک و فلفل : به میزان لازم

کره : 50 گرم

ورق لازانیا : 6 تا 8 ورق

قارچ اسلایس شده : 200 گرم



طرز تهیه لازانیا با گوشت : 


ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و کمی با روغن تفت می دهیم سپس گوشت چرخ  کرده را افزوده و بعد از اندکی قارچ خرد شده و فلفل دلمه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم . در پایان ، رب گوجه فرنگی و پودر آویشن را افزوده و  کمی هم می زنیم و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و حرارت را خاموش می کنیم.

برای ورق لازانیا : ۱ قابلمه را پر از آب می کنیم و روی حرارت می گذاریم  تا بجوشد. سپس ورق های لازانیا را با فاصله درون قابلمه می گذاریم تا نرم  شود.

برای تهیه لازانیا : کف ظرف نسوز مانند پیرکس را اندکی چرب میکنیم و یک  لایه ورق لازانیا می چینیم. روی ورق ها یک لایه مایه می گذاریم و پنیر  پیتزا می پاشیم. و مجدداً این کار را تکرار می کنیم تا سه لایه شود و روی  لایه آخر فقط پنیز پیتزا می پاشیم. و ظرف را درون فر می گذاریم تا رنگ پنیر  اندکی تغییر کند. ( می توانیم ورق لازانیا را به شکل رول  نیز بپیچیم. به  این صورت که ۱ لایه ورق لازانیا و مایه و پنیر می گذاریم و رول می کنیم. و  روی رول اندکی پنیر می پاشیم. و رول ها را کنار هم در ظرف می چینیم و در فر  می گذاریم.)



5 نکته مهم:

1- مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل  ترکیب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت.

2- حتما اولین لایه ای که در ظرف میریزید سس سفید باشد. ( کف ظرف )

3-  روی سس سفید ورقه های لازانیا را بچینید.

4- وقتی لازانیا را از فر در آوردید، بلافاصله سرو نکنید و صبر کنید تا دمای پنیر کمی پایین بیاید.

5- حتما در انتهای پخت گریل را روشن کنید و حدود 10 دقیقه از بالا حرارت دهید  تا پنیر روی لازانیا طلایی شود. در این مدت چند بار به فر سر بزنید و  مراقب باشید پنیر نسوزد.



منبع : یه ترفند

UserPicture

اعظم لر کاربر عادی

20 ترفــند 0 امتیـاز

0 نظر دوستان در رابطه با ترفند

نظری ثبت نشده است!

ارسال نظر

لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!

طرز تهیه لازانیا گوشت لازانیا آموزش ساخت لازانیا با گوشت lazania

ورود به حساب کاربری

بازیابی پسورد

هنوز حساب کاربری ندارید ؟ همین حالا عضو یه ترفند شوید

ساخت حساب کاربری

بازیابی پسورد

حساب کاربری دارید ؟ همین حالا وارد حساب شوید

بازیابی پسورد

عضویت

حساب کاربری دارید ؟ همین حالا وارد حساب شوید