آموزش تهیه بورک گوشت
متوسط سطح ترفندبورک نوعی پیراشکی گوشت لذیذ ترکیه ای است. بورک گوشت غذایی است که مواد میانی دارد و مواد در بین یک خمیر نازک به شکلی زیبا پیچیده شده است.
مواد اولیه :
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
خمیر یوفکا : 8 عدد
پیاز : 1 عدد
فلفل دلمه : 1 عدد
رب : 1 ق غذاخوری
زعفران : 1 ق غذاخوری دم کرده
کره : 20 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه :
پیاز ریز خرد شده را در تابه تفت می دهیم کمی که سبک شد گوشت چرخ کرده را به همراه کمی نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و حرارت می دهیم.
بعد از اینکه گوشت تفت داده شد رب را و سپس فلفل دلمه نگینی شده را با مواد داخل تابه مخلوط می کنیم و چند دقیقه حرارت می دهیم.
کره را ذوب کنید و با زعفران مخلوط کنید ، خمیر یوفکا را باز کنید و روی آن را با قلم مو از مخلوط کره و زعفران بزنید.
از یک طرف خمیر شروع کنید و حدود 10 سانتی متر به انتها کمی از مایه روی خمیر بگذارید و دو طرف خمیر را روی مایه تا بزنید ، خمیر را رول کنید و چند لایه روی مواد بپیچید.
همه مواد و خمیر را به همین شکل آماده کنید.
تابه ای را روی حرارت گذاشته و در آن مقدار مناسبی روغن بریزید و بورک ها را در روغن بچینید و دو طرف آن را با حرارت ملایم سرخ کنید.
منبع : یه ترفند
0 نظر دوستان در رابطه با ترفند
لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!
نظری ثبت نشده است!