0 0

آموزش تهیه بورک گوشت

غذاهای مدرن اعظم لر 1396/04/07 254 بازدید
متوسط سطح ترفند

بورک نوعی پیراشکی گوشت لذیذ ترکیه ای است. بورک گوشت غذایی است که مواد میانی دارد و مواد در بین یک خمیر نازک به شکلی زیبا پیچیده شده است.

مواد اولیه :

گوشت چرخ کرده : 250 گرم

خمیر یوفکا : 8 عدد

پیاز : 1 عدد

فلفل دلمه : 1 عدد

رب : 1 ق غذاخوری

زعفران : 1 ق غذاخوری دم کرده

کره : 20 گرم

نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم


طرز تهیه :

پیاز ریز خرد شده را در تابه تفت می دهیم کمی که سبک شد گوشت چرخ کرده را به همراه کمی نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و حرارت می دهیم.

بعد از اینکه گوشت تفت داده شد رب را و سپس فلفل دلمه نگینی شده را با مواد داخل تابه مخلوط می کنیم و چند دقیقه حرارت می دهیم.

کره را ذوب کنید و با زعفران مخلوط کنید ، خمیر یوفکا را باز کنید و روی آن را با قلم مو از مخلوط کره و زعفران بزنید.



 از یک طرف خمیر شروع کنید و حدود 10 سانتی متر به انتها کمی از مایه روی خمیر بگذارید و دو طرف خمیر را روی مایه تا بزنید ، خمیر را رول کنید و چند لایه روی مواد بپیچید.



 همه مواد و خمیر را به همین شکل آماده کنید.



تابه ای را روی حرارت گذاشته و در آن مقدار مناسبی روغن بریزید و بورک ها را در روغن بچینید و دو طرف آن را با حرارت ملایم سرخ کنید.



منبع : یه ترفند

UserPicture

اعظم لر کاربر عادی

20 ترفــند 0 امتیـاز

0 نظر دوستان در رابطه با ترفند

نظری ثبت نشده است!

ارسال نظر

لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!

بورک طرزتهیه بورک گوشت

ورود به حساب کاربری

بازیابی پسورد

هنوز حساب کاربری ندارید ؟ همین حالا عضو یه ترفند شوید

ساخت حساب کاربری

بازیابی پسورد

حساب کاربری دارید ؟ همین حالا وارد حساب شوید

بازیابی پسورد

عضویت

حساب کاربری دارید ؟ همین حالا وارد حساب شوید