0 0

طرز پخت کباب ترکی خوشمزه در منزل

غذاهای سنتی اعظم لر 1396/04/04 228 بازدید
متوسط سطح ترفند

کباب ترکی نوعی کباب است که با بریدن گوشتی که در دور آتش به حالت عمودی در حال گشتن است بدست می آید.

مواد اولیه :

گوشت فیله گوساله : 2 تکه

گوشت فیله مرغ : 5 عدد

پیاز : 1 عدد

فلفل دلمه : 1 عدد

قارچ : 300 گرم

سیر : 3 عدد

نمک و فلفل :به میزان لازم

روغن : به میزان لازم


طرز تهیه :

در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیاز و سیر را خرد کرده و سرخ کنید .

گوشت مرغ و گوساله را به ورقه های نازک برش بزنید و با حرارت زیاد گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کنید .

فلفل دلمه و قارچ را خرد کنید و به گوشت اضافه کنید .

همه مواد را باهم مخلوط کرده و نمک و فلفل به آن بزنید.

در ظرف را بگذارید و آن را از روی حرارت بردارید تا مواد نرم و طعم دار شوند .

غذا را در ظرف مورد نظر کشیده و با سبزیجات و زیتون تزیین کنید .




منبع : یه ترفند

UserPicture

اعظم لر کاربر عادی

20 ترفــند 0 امتیـاز

0 نظر دوستان در رابطه با ترفند

نظری ثبت نشده است!

ارسال نظر

لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!

کباب طرز تهیه کباب ترکی کباب ترکی

ورود به حساب کاربری

بازیابی پسورد

هنوز حساب کاربری ندارید ؟ همین حالا عضو یه ترفند شوید

ساخت حساب کاربری

بازیابی پسورد

حساب کاربری دارید ؟ همین حالا وارد حساب شوید

بازیابی پسورد

عضویت

حساب کاربری دارید ؟ همین حالا وارد حساب شوید