0 0

ترفند ساخت باقالی پلو با ماهیچه

غذاهای سنتی اعظم لر 1396/03/09 987 بازدید
متوسط سطح ترفند

باقالی پلو غذایی مجلسی و بسیار لذیذ است که ایرانیان دراکثر مهمانی ها و مجالس خود این غذای ایرانی را برای عزیزان خود طبخ می کنند. برای این که باقالی پلوی خوشمزه ای داشته باشید با ما همراه شوید...

مواد لازم

 برنج : 1000گرم

ماهیچه گوسفندی : 500 گرم

شوید خشک : 300 گرم

باقلا سبز : 400 گرم

پیاز : دو عدد

زعفران : یک  قاشق چای خوری

روغن  : یک فنجان

کره : دو قاشق غذا خوری

سیر : 5 عدد

نمک و فلفل و زرد چوبه : به مقدار دلخواه



طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه 


ماهیچه  ها را خوب بشویید ، پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن و 2 قاشق  غذاخوری کره تفت دهید تا نرم شود ،سپس ماهیچه ها را اضافه کنید. حرارت را  کم کنید و در قابلمه را بگذارید و 10 دقیقه اجازه دهید گوشت بپزد و پس از  10 دقیقه گوشت را برگردانید.

 

3 عدد سیر را خرد کنید و اضافه نمایید. کمی فلفل سیاه و کمی زردچوبه روی ماهیچه ها  بپاشید.  سپس چند لیوان آب اضافه کنید (  دقت کنید که آب روی ماهیچه ها را بپوشاند ) ، با حرارت کم به مدت 3 ساعت  اجازه دهید ماهیچه ها بپزند و نرم شوند و آب غذا کشیده شود ( در این مدت  زمان اگر لازم بود مقداری آب جوش اضافه کنید).

برنج  را بشویید و بهمراه چند لیوان اب ، کمی روغن و نمک داخل قابلمه بریزید و  روی حرارت متوسط قرار دهید تا برنج بجوشد سپس برنج را با اب ولرم ابکشی  کنید. ( برنج را تا حدی بپزید که وقتی دانه برنج را بین دو انگشت میفشارید  مغزش کمی خام و اطرافش نرم باشد ).

 

باقالا ها را تمیز کنید و پوست ان را دور  بریزید و لپه هایش را از هم جدا کنید سپس چند ساعت لپه های باقلا را خیس  دهید ، داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و لپه های باقلا را همراه با 2  عدد سیر خرد شده ، نمک و فلفل تفت دهید ، پس از اینکه باقلاها کمی نرم شدند شوید و برنج ابکش شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

ته قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را بچینید ( نان لواش یا سیب زمینی و …  ) ، مخلوط برنج و باقلا و شوید را داخل قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا  برنج شروع به بخار کردن کند. سپس حرارت را کم کنید و 1 لیوان آب مخلوط با  مقداری روغن روی برنج بدهید و دم کنی را قرار دهید تا برنج دم بکشد.

 

برای تهیه برنج زعفرانی ابتدا مقداری زعفران سائیده  شده را با 1 قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید سپس با مقداری برنج و کره در  ظرفی جداگانه مخلوط کنید و در زمان سرو باقالی پلو برنج زعفرانی را رویش  بریزید.




منبع : یه ترفند

UserPicture

اعظم لر کاربر عادی

20 ترفــند 0 امتیـاز

0 نظر دوستان در رابطه با ترفند

نظری ثبت نشده است!

ارسال نظر

لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!

باقالی پلو با گوشت ماهیچه

ورود به حساب کاربری

بازیابی پسورد

هنوز حساب کاربری ندارید ؟ همین حالا عضو یه ترفند شوید

ساخت حساب کاربری

بازیابی پسورد

حساب کاربری دارید ؟ همین حالا وارد حساب شوید

بازیابی پسورد

عضویت

حساب کاربری دارید ؟ همین حالا وارد حساب شوید