0 0

آشنایی با روش تهیه دلمه کلم برگ

غذاهای سنتی اعظم لر 1396/03/27 956 بازدید
متوسط سطح ترفند

دلمه انواع مختلفی دارد. دلمه کلم از پیش غذاهای مجلسی و خوشمزه سفره های مهمانی است.

مواد اولیه :

کلم بزرگ : 1 عدد

گوشت : 200 گرم

پیاز : 1 عدد

برنج : نصف پیمانه

رب : 2 قاشق

سبزی دلمه : 1 لیوان

فلفل و زردچوبه : به میزان لازم


مواد لازم برای چاشنی :

کره : 50 گرم

رب : 2 قاشق

آب : 1 لیوان

سکنجبین : 3 قاشق

آبغوره : 2 قاشق


طرز تهیه  :

پیاز را خرد کنید و با گوشت تفت دهید و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید. بعد برنج را بریزید و رب را به همراه نصف لیوان آب اضافه کنید و تفت دهید تا سس غلیظی درست شود.

در ظرف را بگذارید تا آب به خورد مواد بره چند دقیقه صبر کنید بعد از روی حرارت بردارید و سبزی دلمه را اضافه کنید.

کلم را برگ برگ کنید و درون آب جوش بریزید تا کمی نرم شود. دلمه ها را بپیچید و درون قابلمه منظم و فشرده بچینید و چاشنی را ( مقداری کره را با رب تفت دهید و آب و سکنجبین و آبغوره را بهش اضافه کنید) روی دلمه ها بریزید و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم حدود 2 ساعت بپزه.




منبع : یه ترفند

UserPicture

اعظم لر کاربر عادی

20 ترفــند 0 امتیـاز

0 نظر دوستان در رابطه با ترفند

نظری ثبت نشده است!

ارسال نظر

لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!

دلمه دلمه کلم پیچ دلمه کلم برگ طرز تهیه دلمه کلم برگ

ورود به حساب کاربری

بازیابی پسورد

هنوز حساب کاربری ندارید ؟ همین حالا عضو یه ترفند شوید

ساخت حساب کاربری

بازیابی پسورد

حساب کاربری دارید ؟ همین حالا وارد حساب شوید

بازیابی پسورد

عضویت

حساب کاربری دارید ؟ همین حالا وارد حساب شوید