دستور تهیه پودینگ گوشت
متوسط سطح ترفندپودینگ گوشت یک غذای خوشمزه و مجلسی است که میتوانید آن را برای مهمانی رسمی درست کنید.
مواد اولیه :
گوشت چرخ کرده : 400 گرم
تخم مرغ : 4 عدد
پیاز : 1 عدد
سیر : 2 حبه
خلال پسته : 30گرم
آرد سوخاری : 100گرم
شوید : 50 گرم
کره : 50 گرم
فلفل دلمه : 100گرم
شیر : 100 م.ل
بکینگ پودر : یک ق چایخوری
پیاز سرخ شده : 2 ق غذاخوری
آویشن ، زردچوبه،نمک ،فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه :
پیاز و سیر را رنده کرده و فلفل دلمه و شوید را هم ریز خرد میکنیم. تمام مواد بجز تخم مرغها را با هم مخلوط میکنیم . سپس زرده های تخم مرغ را داخل مایه میریزیم و ورز میدهیم تا مخلوط شوند.
سفیده های تخم مرغ را جداگانه با همزن برقی خوب هم میزنیم تا کاملا پف کند و فومی شکل شود .
سفیده ها را داخل مایه گوشت ریخته و بصورت دورانی هم میزنیم تا مایه یکدست شود.
قالب مورد نظر را چرب میکنیم و مواد را داخل آن میریزیم . قالب را داخل ظرفی که نیمی از آن را با آب جوش پر کرده ایم میگذاریم و بمدت یک ساعت در طبقه وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه گرم کرده ایم میپزیم.
پودینگ را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با سس سرو میکنیم و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده تزیین میکنیم.
منبع : یه ترفند
0 نظر دوستان در رابطه با ترفند
لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!
نظری ثبت نشده است!