0 0

دستور تهیه پودینگ گوشت

غذاهای مدرن اعظم لر 1396/03/31 929 بازدید
متوسط سطح ترفند

پودینگ گوشت یک غذای خوشمزه و مجلسی است که میتوانید آن را برای مهمانی رسمی درست کنید.

مواد اولیه :

گوشت چرخ کرده : 400 گرم

تخم مرغ : 4 عدد

پیاز : 1 عدد

سیر : 2 حبه

خلال پسته : 30گرم

آرد سوخاری : 100گرم

شوید : 50 گرم

کره : 50 گرم

فلفل دلمه : 100گرم

شیر : 100 م.ل

بکینگ پودر : یک ق چایخوری

پیاز سرخ شده : 2 ق غذاخوری

آویشن ، زردچوبه،نمک ،فلفل : به میزان لازم


طرز تهیه :

پیاز و سیر را رنده کرده و فلفل دلمه و شوید را هم ریز خرد میکنیم. تمام مواد بجز تخم مرغها را با هم مخلوط میکنیم . سپس زرده های تخم مرغ را داخل مایه میریزیم و ورز میدهیم تا مخلوط شوند.

سفیده های تخم مرغ را جداگانه با همزن برقی خوب هم میزنیم تا کاملا پف کند و فومی شکل شود .

سفیده ها را داخل مایه گوشت ریخته و بصورت دورانی هم میزنیم تا مایه یکدست شود.

قالب مورد نظر را چرب میکنیم و مواد را داخل آن میریزیم . قالب را داخل ظرفی که نیمی از آن را با آب جوش پر کرده ایم میگذاریم و بمدت یک ساعت در طبقه وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه گرم کرده ایم میپزیم.

پودینگ را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با سس سرو میکنیم و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده تزیین میکنیم.





منبع : یه ترفند

UserPicture

اعظم لر کاربر عادی

20 ترفــند 0 امتیـاز

0 نظر دوستان در رابطه با ترفند

نظری ثبت نشده است!

ارسال نظر

لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!

طرز تهیه پودینگ گوشت پودینگ پودینگ گوشت

ورود به حساب کاربری

بازیابی پسورد

هنوز حساب کاربری ندارید ؟ همین حالا عضو یه ترفند شوید

ساخت حساب کاربری

بازیابی پسورد

حساب کاربری دارید ؟ همین حالا وارد حساب شوید

بازیابی پسورد

عضویت

حساب کاربری دارید ؟ همین حالا وارد حساب شوید