0 0

طرز تهیه کیک یزدی

دسرها اعظم لر 1396/03/30 964 بازدید
مقدماتی سطح ترفند

کیک یزدی نوعی شیرینی بومی یزد است که بیشتر برای پذیرایی در مراسم های مذهبی از آن استفاده میکنند.

مواد لازم برای تهیه کیک :

آرد : 300 گرم

تخم مرغ : 3 عدد

شکر : 200 گرم

ماست : 175 گرم

روغن مایع : 175 گرم

بکینگ پودر : 1 ق چایخوری

هل ساییده : 1 ق چایخوری



طرز تهیه : 

شکر ، تخم مرغ ، ماست و روغن مایع را در کاسه ای با همزن دستی مخلوط کنید(حدود 5 دقیقه).

در ظرف دیگری بکینگ پودر را با آرد و هل مخلوط میکنیم سپس بتدریج به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.

کاغذهای مخصوص را داخل قالب های فلزی کیک یزدی می گذاریم.

از مواد داخل قالب ها را تا نیمه پر میکنیم. سپس قاشق یا چنگال را در روغن مایع زده و در وسط کیک ها فرو میکنیم . قالب را در طبقه وسط و در دمای  220 درجه در فر قرار دهید ، وقتی کاملا گنبدی شدن دما را کم کنید تا روی کیک ها طلایی شود. (مدت زمان پخت کیک حدودا 30 دقیقه است)



منبع : یه ترفند

UserPicture

اعظم لر کاربر عادی

20 ترفــند 0 امتیـاز

0 نظر دوستان در رابطه با ترفند

نظری ثبت نشده است!

ارسال نظر

لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!

کیک طرز تهیه کیک یزدی کیک یزدی

ورود به حساب کاربری

بازیابی پسورد

هنوز حساب کاربری ندارید ؟ همین حالا عضو یه ترفند شوید

ساخت حساب کاربری

بازیابی پسورد

حساب کاربری دارید ؟ همین حالا وارد حساب شوید

بازیابی پسورد

عضویت

حساب کاربری دارید ؟ همین حالا وارد حساب شوید