0 0

طرز تهیه فرنی پسته

دسرها اعظم لر 1396/03/30 938 بازدید
مقدماتی سطح ترفند

انواع فرنی ها گزینه های مناسبی برای سحری و افطاری در ماه رمضان هستن. بخاطر مواد تشکیل دهنده برای روزه دارها خیلی مناسبه و خیلی سریع هم آماده میشه.

مواد لازم :

آرد برنج : یک ق غذاخوری

آرد گندم : نصف ق غذاخوری

نشاسته ذرت : یک ق غذاخوری

شیر : یک و نیم لیوان

شکر : دو ق غذاخوری

پودر پسته : یک ق غذاخوری

گلاب : چهار ق غذاخوری

خامه : دو ق غذاخوری


طرز تهیه :

آردها و نشاسته و شکر را مخلوط کرده ، شیر سرد را اضافه میکنیم . وقتی خوب ترکیب شدند پودر پسته را اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم.

روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم می زنیم .

در آخر گلاب را اضافه کرده و هم می زنیم تا از داغی اولیه بیفتد ، سپس خامه را که حتما در دمای محیط هست اضافه میکنیم. در ظرف سرو ریخته و به دلخواه تزیین میکنیم.



منبع : یه ترفند

UserPicture

اعظم لر کاربر عادی

20 ترفــند 0 امتیـاز

0 نظر دوستان در رابطه با ترفند

نظری ثبت نشده است!

ارسال نظر

لطفا برای ثبت نظر خود وارد شوید!

فرنی طرز تهیه فرنی پسته فرنی پسته ای

ورود به حساب کاربری

بازیابی پسورد

هنوز حساب کاربری ندارید ؟ همین حالا عضو یه ترفند شوید

ساخت حساب کاربری

بازیابی پسورد

حساب کاربری دارید ؟ همین حالا وارد حساب شوید

بازیابی پسورد

عضویت

حساب کاربری دارید ؟ همین حالا وارد حساب شوید